Dječji life jacket

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Dječji life jacket

PostPostao/la zarcanin » 05. 02. 2011. (22:34)

Moram malome od 4 godine kupiti prsluk za na barku. Stalno negdje skače, sad prova, sad krma, pa natkabina, pa peraja i slično. U Rijeci baš nisam pronašao dobar dječji prsluk u ribolovnim trgovinama. Kako vam se cini ovaj prsluk za plivanje koji proizvodi neka firma Konfidence? Cijena je 400kn.

http://www.konfidence-hr.com/

Lijep pozdrav
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
zarcanin
New Entry

Re: Dječji life jacket

PostPostao/la lupis » 05. 02. 2011. (23:46)

ne valja...,nađi da ima za pod glavu jastuk i obavezno da ga moreš vezat ispod dupeta...,djete raste i ovo će ti bit iskoristivo jednu sezonu...,ako kupiš po mjeri,drugu sezonu će ti bit neupotrebljiv,ako kupiš veći u startu,bez tog podveza ispod dupeta će mu se dizat priko glave...,ja sam kupio neki žuti s Nemom,koštao je 315 kn i more se lipo štelat pojasevima koji idu oko pasa i pod guzicom...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Pape » 06. 02. 2011. (00:10)

lupis je napisao/la:ne valja...,nađi da ima za pod glavu jastuk i obavezno da ga moreš vezat ispod dupeta...,djete raste i ovo će ti bit iskoristivo jednu sezonu...,ako kupiš po mjeri,drugu sezonu će ti bit neupotrebljiv,ako kupiš veći u startu,bez tog podveza ispod dupeta će mu se dizat priko glave...,ja sam kupio neki žuti s Nemom,koštao je 315 kn i more se lipo štelat pojasevima koji idu oko pasa i pod guzicom...

...potpisujem! :thumbup:

...i obavezno atest, i za do koliko je kila..."Nema" ima više veličina...
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la zore70 » 06. 02. 2011. (00:19)

Iman dvoje male dice..jedno je još beba i nema šanse da se ukrcaju na brod bez ovog dijela opreme..zlo se dogodi za čas...
Kroz igru se za čas navikne dicu na pojas i onda je puno sigurnije,bija brod brz ili spor ;)
I slažem se,pojas mora imati trake za između nogu,samo tada je max. funkcionalan :thumbup:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la sinitram » 06. 02. 2011. (07:39)

Pozdrav zarcanin,

Ovo sta si ti zalipija je nesto kao pomoc za plivanje, nema veze sa pravim pojasom za spasavanje.
Razlika je u tome sta je pojas dizajniran da unesvijestenu osobu drzi nad vodom (glavu) da se ne utopi.
Po Solasu ima jos dodatnih stvari ali mozda najbitnija je da ima reflektirajuce trake za lakse pronalazenje po mraku! Trake izmedju nogu su obaveza.
Znam da se ti pojasevi mogu koristiti 2-3 sezone jer dica rastu ali nista nije skupo da bi zastitili i spasili dite.
Postoje samonapuhujuci pojasevi, malo su skuplji i moraju se servisirati svake godine (ampule plina) i obicni od pjene koji su isto dobri ali su veci!
Ako ti triba jos koja informacija, PP.
slika
alles ist relativische
sinitram
Old Senior Member

Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la zarcanin » 06. 02. 2011. (08:54)

Hvala svima, super izgleda taj sto ima lupis, rekli su mi da ih prodaje Tankerkomerc, ali oni nemaju pojma o tim prslucima (bar taj prodavač koji mi se javio na telefon). Lupis molim te gdje si ga kupio?
zarcanin
New Entry

PostPostao/la sinitram » 06. 02. 2011. (08:55)

slika
alles ist relativische
sinitram
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 06. 02. 2011. (09:28)

zarcanin je napisao/la:Hvala svima, super izgleda taj sto ima lupis, rekli su mi da ih prodaje Tankerkomerc, ali oni nemaju pojma o tim prslucima (bar taj prodavač koji mi se javio na telefon). Lupis molim te gdje si ga kupio?

nije to taj,ali ni on ne izgleda ovako sa slike loše

imaš pp
lupis
Old Senior Member

PostPostao/la Eventum » 06. 02. 2011. (10:01)

Ima ih u Marina Stores, ako dolaziš na sajam nautike u Zagreb biti će ih uz prigodne popuste...
Eventum
Senior Member

Tip plovila: Adria 500+6KS Suzuki & Bavaria Cruiser 37

PostPostao/la lupis » 06. 02. 2011. (14:48)

evo ga ,to je taj....,lalizas...

slika
lupis
Old Senior Member

PostPostao/la slot » 06. 02. 2011. (20:46)

da i koja je cijena ...od koliko do koliko ...želim konkretne odgovore koliko koštaju prsluci....konačan odgovor...ovih dana ih kupujem...i da li ih treba u startu imati za koliko je brod registriran :thumbup: ...ako je ovo OT ...onda bar koliko košta za djete..hvala unaprid
voda je gradu podarila ime
slot
Old Senior Member

Tip plovila: Naval 19 Yamaha 40/60

PostPostao/la aladin » 06. 02. 2011. (20:57)

slot je napisao/la: i da li ih treba u startu imati za koliko je brod registriran

moras ih imati onoliko koliko je trenutno osoba na brodu (bez obzira na registraciju)
aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la Juraj » 06. 02. 2011. (22:00)

Ja sam malom kupio onaj sa Simpsonima.Za dicu nikakvi pojasevi s patronama za napuhavanje ne dolaze u obzir.Pojas mora imati certifikat i mora biti konstantnog volumena.Jedino je malo nezgodno preko lita jer se dica dosta znoje u tom ali...
Juraj
Senior Member

Tip plovila: Adria 790,Mercedes 60

PostPostao/la sinitram » 06. 02. 2011. (22:41)

Juraj je napisao/la:Ja sam malom kupio onaj sa Simpsonima.Za dicu nikakvi pojasevi s patronama za napuhavanje ne dolaze u obzir.Pojas mora imati certifikat i mora biti konstantnog volumena.Jedino je malo nezgodno preko lita jer se dica dosta znoje u tom ali...

Mozes li objasniti zasto za dicu nebi pojas sa patronama? Jeli radi kakvih opasnosti po dicu?
Preslo mi je preko ruku na stotine pojaseva ali moram priznat nikad djeciji pa me zanima?
:thumbup:
slika
alles ist relativische
sinitram
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 06. 02. 2011. (22:51)

sinitram je napisao/la:
Juraj je napisao/la:Ja sam malom kupio onaj sa Simpsonima.Za dicu nikakvi pojasevi s patronama za napuhavanje ne dolaze u obzir.Pojas mora imati certifikat i mora biti konstantnog volumena.Jedino je malo nezgodno preko lita jer se dica dosta znoje u tom ali...

Mozes li objasniti zasto za dicu nebi pojas sa patronama? Jeli radi kakvih opasnosti po dicu?
Preslo mi je preko ruku na stotine pojaseva ali moram priznat nikad djeciji pa me zanima?
:thumbup:

...dite od par godin od šoka pada u more se neće snać da triba potegnit oni špag...a drugi faktor je (vridi i za odrasle) šta je mana ovih pojaseva...ako u padu bukneš glavom di i padneš u nesvist ili polomiš ruke (manje vjerovatniji slučaj, al nikad ne reci nikad)...neš ga napuvat sigurno...i onda ti je ko da ga nemaš...
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

Sljedeća

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.