Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:Mi se volimo uspoređivati s drugima pa eto prilike da se usporedimo sa francuzima,nijemcima,britancima,španjolcima,portugalcima,talijanima,skandinavcima,holandezima,crnogorcima,albancima,poljacima i grcima.Lijepo se stavi na papir tko od njih što i kako dozvoljava uvesti i pod kojim uvjetima,i znamo doslovno "gdje smo".
Možemo se usporediti i s jezerskim i riječnim državama s obzirom na specifičnost našeg mora.
Evropa ide u smjeru da se u uža središta nekih gradova odavno ne može ući s bilo kakvim autom,a mi dozvoljavaju kupnju i uvoz brodova koji su proizvedeni dok se nije ni znalo što je CO2.
Ljudi koji imaju stare motore godinama neka i dalje koriste iste,ali svaku kupoprodaju unutar Hrvatske takvog polovnog motora ili plovila s njime,bi trebalo krajnje "destimulirati" nametima i kontrolom.
A pak uvoziti motor koji je iz ere prije Euro3 ili 4 treba totalno zabraniti.
peroLA je napisao/la:lupis je napisao/la:Mi se volimo uspoređivati s drugima pa eto prilike da se usporedimo sa francuzima,nijemcima,britancima,španjolcima,portugalcima,talijanima,skandinavcima,holandezima,crnogorcima,albancima,poljacima i grcima.Lijepo se stavi na papir tko od njih što i kako dozvoljava uvesti i pod kojim uvjetima,i znamo doslovno "gdje smo".
Neznam kako ali znam da kolege stranci mogu od mene kupiti što god žele, bilo Tomos APN ili staru drvenu barku, pa dali to vode kao oldtimer ili ne uglavnom mogu k .
Caljka je napisao/la:Ja sam PROTIV zabrana aposlutno!
Kako to da uvijek mi nešto zabranjujemo uPM?!
I nije uvoz nego UNOS ako je iz EU aaaaa i pitanje je koliko bi taj zakon držao vodu, npr. na ustavnom sudu, jer, to je kao da ti netko zabrani kupnju iz druge županije, ako je EU isto tržište i ako se komisija EU trudi svima nametati iste zakone i standarde, zašto su neki stanovnici Unije da tako kažem slobodniji od nas.... po kojoj osnovi i zašto?!
Brod iz 2000.g je star 20 godina i nije ni on u cvijetu mladosti... i tu se može naći svašta, ali ipak ne zagađuje brod sam po sebi već njegov pogon, eee da su tu donijeli koji zakon o ograničenju emisija ili "CE" " ( Oznaka CE je certifikacijska oznaka koja ukazuje na sukladnost sa standardima zaštite, zdravlja i zaštite okoliša za proizvode koji se prodaju unutar Europskog gospodarskog prostora ) "
To bih razumio i to bi se moglo i trebalo opravdati ekološkim razlozima... ovako je moguće nabavit brod koji je mlađi od 20.g ali ima kramu od motora... what's the point
Uglavnom nekako mi se čini da oni koji donose te, takve i ine zakone ne vode brigu o cijenama i mogućoj povoljnijoj nabavi običnih malih ljudi, jer su se ONI dovoljno nakrali! pa im to eto nije bitno! aaaaa za Ekologiju ih boli ona stvar! Aaaaa koja kunica u džep od lobiranja domaćih kalafata ne škodi!
Slična priča je i sa davanjima za polovne a pogotovo za nove automobile... potpuno glupo i nerezonski koooo da je umno poremećeni birokrata u pauzi za marendu pisao pravilnik.
lupis je napisao/la:Ja sam za zabranu starih brodskih motora,ne plovila.Tako sam i napisao u prvom postu.
Mada smatram da su plastične barke najekološkije,počev od toga da se stabla ne sijeku zbog građe.Da ne govorimo o piturama..plastični barke gotovo da iznad vodene linije ne treba piturat,za razliku od drvenih koje zahtijevaju pituranje svake godine raznim kemikalijama i brušenje istih koje lete u atmosferu,pa bi trebalo poticati kupnju onih plovila koja su ekološki prihvatljivija.
tomsic davor je napisao/la:Ja bi zabranio bilo kakav uvoz plovila jer kod nas ima bilo kakva vrsta plovila da se uzme...
Što je najbitnije po pristupačnim cijenama...
Pogotovo u Crnoj gori...
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.