Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Rexi je napisao/la:jedino to sto su ti rekli gore,
otvarati... se ne isplati.
krvavi posao je tu pur pjenu micati jer onda moras ojacati dno.. a jos veca muka je ako ces opet isto dno vracati.. onda bolje bez tog drugog sloja.. a onda to nije vise to...
bla bla ukratko, ulozit ces jos dva elana 401 u to
pecho je napisao/la:Čujem brboljanje vode kad ljuljam čamac lijevo/desno, nema sumnje da se voda nekako zavukla u duplo dno. Ne uspijevam ni postiči maks brzinu koju bi trebao ,tako da se sve poklapa s tom spoznajom. Koje su tu sve opcije sanacije? Znam da se uobičajeno čupa dno i poliuretan, ali da li postoji još neki način sanacije, pa makar neke "privremene"?
sokre ZD je napisao/la:Pozdrav
U unutrnjem djelu izbuši rupu dvije od 20mm na mjestu gdje je dvodno najispupčenije. Okreni brod naopako (tada je taj dio najniži i sva voda će se tu skupiti) i nek se polako cidi i suši. Naravno u proliće s 2-3 sloja mata i smole saniraj te dvije rupe.
Babalu je napisao/la:pecho je napisao/la:Čujem brboljanje vode kad ljuljam čamac lijevo/desno, nema sumnje da se voda nekako zavukla u duplo dno. Ne uspijevam ni postiči maks brzinu koju bi trebao ,tako da se sve poklapa s tom spoznajom. Koje su tu sve opcije sanacije? Znam da se uobičajeno čupa dno i poliuretan, ali da li postoji još neki način sanacije, pa makar neke "privremene"?
Pecho , da mi je znati tko ti je "uvalio" brodicu sa felerom.
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.