Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
open510 je napisao/la:nije ispalo loše, sad je puno bolje obzirom da prije nikakve platforme/spojlera nije ni bilo i popet se na krmu iz mora je bilo prilično teško (visina oko 1m)...
Brzina je nešto veća nego prije, oko 1kt (tj. putna ja sad do 7kt). Stabilnost je i prije bila OK obzirom na težinu broda, sad je i nešto bolja...
Za potrošnju ne znam, za moje pojmove je ionako zanemariva...iako mi brat i to gleda, brzina mu je u drugom planu...
dimulius je napisao/la:open510 je napisao/la:nije ispalo loše, sad je puno bolje obzirom da prije nikakve platforme/spojlera nije ni bilo i popet se na krmu iz mora je bilo prilično teško (visina oko 1m)...
Brzina je nešto veća nego prije, oko 1kt (tj. putna ja sad do 7kt). Stabilnost je i prije bila OK obzirom na težinu broda, sad je i nešto bolja...
Za potrošnju ne znam, za moje pojmove je ionako zanemariva...iako mi brat i to gleda, brzina mu je u drugom planu...
ovo (sa ove slike koju niko nije stavija nego je moran vizualizirat) ti je bratov brod?
kako sad ide na pun gas?
oni sa youtube-a je isa >9 cvorova sa scam-om 34
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.