kalafat je napisao/la:provjrena informacija u butigu od piture, NIJE preporucivo misanje dva ista intonka razlicite boje, jer kemijski sastav pigmenata koji daju boju nije isti pa dolazi do nekih spojeva itd... toliko od toga sam zapamtija jer san ima slicnu situaciju prije par god.
a i intonak star 2 godine, jos ako je otvaran nije ni to preporucivo nikako stavljat, jer intonak ima isto rok trajanja nakon otvaranja kante
fala bogu da nije preporučljivo....
zato je preporučljivo kupit u butigi novi...
ma šta je vama ljudi,naravno da se može mišat...
neznam koji je brod u pitanju,ali ako sumnjate u to da se nemogu mišat,pa što ne opituraš crnim od vodene linije recimo pola metra uokolo,a samo dno i kolumbu tim plavim...,jebga,ko će znat što je ispod ,pa nije to kosta konkordia da je bitno kako će u novinama izgledat kad se izvrne ...
kod mene je uokolo moravijin crveni,a šoto oko kolumbe je neki Internešnl koji sam dobio na škveriću od lika koji je piturao susjedni brod(a bitno mu je da mu je sve isto
) pa mu je ostalo pola latice + natopljeni rodul kojim sam opiturao list kormila..,jebo te nauka oko pituranja kopera...,e svašta...
BTW,i njemu su u butigi rekli da nije dobro koristit načetu lanjsku laticu,pa mi je svoju dobrodušno ustupio...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.