Prozorske brtve i prozorska stakla

Sve ostalo što se tiče brodova za ribolov...

Moderatori/ce: teranavis, dome, riberer

Re: Prozorske brtve i prozorska stakla

PostPostao/la tramontana dana 06. 03. 2010. (13:26)

Siki, ajde ako ti nije teško, kad budeš mijenjao te brtve/stakla, poslikaj malo i napiši na što treba obratiti pažnju. Pogotovo postupak stavljanja prozora natrag na mjesto.

Ja planiram promijeniti pleksiglase na natkabini sa onim polikarbonatnim pločama što je amiklić stavio link, LEXAN. Sada imam neki zatamnjeni pleksiglas, koji je još dobio i fleke, tako da po mraku ne vidim prst pred nosom.
tramontana
Senior Member

PostPostao/la Siki dana 06. 03. 2010. (13:52)

Može! mislim da ću u ponedjeljak ići kupiti sve šta mi treba pa ću negdje oko vikenda ili za vikend montirati sebi na kabinu. Poslikati ću pa ćeš vidjeti.
....ni meso, ko ni s pucom učinjeno...Janje moje malo!!!
Siki
Member

PostPostao/la Siki dana 06. 03. 2010. (14:01)

pećine je napisao/la:Na kabini san sve otvore plastificiral i rešil se problema.

Sve je to super ali ipak, puno puta dobro dođe malo svjetlosti u kabinu. Meni su ofarbana stakla od prijašnjeg vlasnika koji ih prefarbao da mu svjetlost ne ulazi dok spava u kabini preko ljeta. Umjesto zaštitne folije prefarbao je crnom farbom koja još više šteti na način da upija toplinu (zagrijava) i ne suši vlagu koja se skuplja u kabini. Plastificirati je ok ako unutra nemaš spužve za spavanje, ako si stalno na barci pa je provjertravaš itd itd...
Svako uređuje svoju barku kako njemu najviše odgovara i po svome guštu!!!
Siki
Member

PostPostao/la bobipu dana 07. 03. 2010. (21:58)

E ljudi, evo savjet. Stavite auto stakla,tip ih radi u puli,reze po sagomi koju donesete.Neće se rovinat kao plexi za par godina. To je ljepljeno dva stakla a izmedju folija,moze se birat i nijansa stakla,debljina je 6mm,cijena je 550kn za nijansirano i 500kn za obično.Pozdrav
kuraja do jaja
bobipu
New Entry

PostPostao/la porer dana 08. 03. 2010. (07:05)

E to je dobra informacija. Kadi je taj?
ogledalce moje reci mi...sjećate se bajke o snjeguljici i sedam patuljaka.sjećate se ogledala i zle maćehe?da ili ne?
pogledajte se malo svi u ogledalo i zapitajte se : zar ja to pišem?,neeeeeeeeeeeee,to nisam ja,to je netko drugi. (king Tomi Parenzo )
porer
Old Senior Member

PostPostao/la Thomy dana 08. 03. 2010. (07:48)

A jel radi taj i zaobljena stakla?

:wave:
- Ju ar from Hangari? Aj voz d dej aftr jestrdej in Hangari - objasni sigurno ona na “tečnom engleskom” da je u nepostojećoj zemlji Hangar bila dan nakon jučer, odnosno danas.
(by Jaca)
Thomy
Member

PostPostao/la bobipu dana 08. 03. 2010. (21:56)

Prije malo se premistija blizu peveca,ne skrene se uz peugeot desno,nego produzi ravno i sa livega kraja češ ga vidit. Auto glas ili tako slično ništo piše...za zaobljena stakla mi se para da ništo more ali najbolje je zvat 0912121525...
kuraja do jaja
bobipu
New Entry

PostPostao/la Thomy dana 09. 03. 2010. (07:53)

Hvala na informaciji.
:thumbup: :wave:
- Ju ar from Hangari? Aj voz d dej aftr jestrdej in Hangari - objasni sigurno ona na “tečnom engleskom” da je u nepostojećoj zemlji Hangar bila dan nakon jučer, odnosno danas.
(by Jaca)
Thomy
Member

PostPostao/la Siki dana 10. 03. 2010. (10:29)

zvao sam tu firmu DSC stakla tip legenda i stvarno radi sve šta želiš, čak mi je jednom pomogao prijatelju kad su mu razbili staklo na vratima od auta. Da ne čeka za 15-tak eura mu je ugradio nešto kao pleksi na vrata u roku od pola sata. Čak je poznat po tome da sam mijenja šofer šajbu na autu, zanimljiv lik. Ima on čak i gume/brtvila za stakla koja ne puštaju boju i više vrsta ih ima ali su malo skuplja od Navigo dućana.
Vezano za auto stakla na barci sam malo skeptičan ako ih stavim na kabinu od barke. Neka slučajno prođem sa sidrom za vrijeme peške i zakačim ga ode staklo u milijun komadića koji se prospu po cijeloj barci, a na njoj sam češče bos nego u svojoj kući. Vjerovatno bi bila dobra za nadkabinu jer su na uzvišenom pa je vjerovatnost oštečivanja jako mala. To je dobro za one koji imaju pičuljane, grašu itd itd jer se oni jako rijetko služe sa dva sidra za vrijeme peške...
Siki
Member

PostPostao/la tramontana dana 10. 03. 2010. (12:42)

bobipu je napisao/la:To je ljepljeno dva stakla a izmedju folija

Neće ti se baš rasuti, a i udarac bi trebao biti onako muški ...
tramontana
Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.