Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
mivan je napisao/la:ja sam kupio sličnu takvu, 40 kn nova, možda ti je to najbolja opcija.
macro je napisao/la:Nalij unutra brtvila za nautičku upotrebu..
soto je napisao/la:macro je napisao/la:Nalij unutra brtvila za nautičku upotrebu..
Oce li se tokom vremena moci odsarafiti i promijenuti novi?Pretpostavljam da si mislio na siku
macro je napisao/la:soto je napisao/la:macro je napisao/la:Nalij unutra brtvila za nautičku upotrebu..
Oce li se tokom vremena moci odsarafiti i promijenuti novi?Pretpostavljam da si mislio na siku
Naravno da oće. Sika ili nešto slično, biraj šta oćeš.
Ako je metalni navoj unutra i nema di voda uć, ne tribaš stavljat ništa. Možda mrvu masti da posli ne zapeče.
Međutim, u tom slučaju ne stavljaj inoks, već opet pocinčanu očetu ka u originalu.
šalvađente je napisao/la:Nemam vez pa preko ljeta uzmem u rentu bovu. Stavim i vrtilicu ali uvijek mi se isprepletu konopi i pramac utone. Može neka skica ili pomoć za pravilno vezivanje,dvije bitve, dva konopa, vrtilica ,bova.
legi je napisao/la:šalvađente je napisao/la:Nemam vez pa preko ljeta uzmem u rentu bovu. Stavim i vrtilicu ali uvijek mi se isprepletu konopi i pramac utone. Može neka skica ili pomoć za pravilno vezivanje,dvije bitve, dva konopa, vrtilica ,bova.
kad si vezan vani na bovi,ne trebaju ti dva konopa,samo jedan i vežeš ga u more na donji oćet od bove...
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.