BAVARIA - slike proizvodnje

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: BAVARIA - slike proizvodnje

PostPostao/la riberer » 26. 12. 2012. (14:07)

lupis je napisao/la::D jel tebi pejđer zakampana svaki put kad ja stisnem "pošalji"... :?:

Uopće ne, samo kada ... pročitam tvoje postove u kojima očigledno nisi ni sam svjestan koliko si u stanju zastraniti sa pisanjem koje nema ni najmanje veze sa temom :D

Ovoj je, inače naslov slike proizvodnje iz Bavarije ... piše u ostalom iznad svakog posta ;)

P.S.
Ne radi se samo o tebi, radi se o svima onima koji pišu na takav način ne obazirući se nimalo na regule koje forum čine takvim i ne poštujući ih nimalo.
P.P.S
Ovime završavam bilo kakvu javnu polemiku sa tobom, pravila foruma znaš, a ja ću ih konačno početi redovito primjenjivati. Odozgora prema dolje.
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la ropee » 26. 12. 2012. (18:04)

Ma ja sam napisao da je tema otvorena za komentare , a slažem se Lupis sa tobom da se nekim stvarima ne treba čuditi , jasno da je i njima otvoreno tržište sa cijelim svijetom , ali naravno da ugrađuju Njemačke proizvode iz više jednostavnih razloga , prvo uvjetuju ih da rade te proizvode za njih i da imaju na svom skladištu , a Bavaria otkupljuje kada im treba , drugo , predstavnici tih dijelova ( motora, generatora, električnih komponenti,...) su gotovo svakodnevno u Bavariji i nadgledaju ugradnju svoje opreme .
Stolarija u Bavariji sav otpad melje i stvra pelete s kojim grije hale i toplu vodu po tvornici .
Radnici u tvornici su dobro plaćeni i rade svoj posao . Naravno da je to normalno ali kod nas ako radnike ostaviš bez nadzora , nema ništa od posla .
Ne znam da li ste uočili , ali gotovo na svim slikama su u pozadini police sa materijalom , proizvodima , ... u tvornici ne postoji skladište , ali postoji nabava koja radi svoj posao , nabavljaju materijal potreban za trenutnu proizvodnju , nema zaliha .

E da , hvala el passo i riberer za podršku , moram priznat da mi se smučilo kada sam prije cca 10 ak dana vidio koliko slikica je još ostalo :shifty:
ropee
Senior Member

Tip plovila: batana + tomosaki 4,5

PostPostao/la zaratino81 » 27. 01. 2013. (11:24)

fala što si nam prezentira proizvodnju, mi vidimo samo finalni proizvod, neki niti to.
zaratino81
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Drvena pasara 6,5 m VM 6 kW

PostPostao/la ropee » 06. 02. 2013. (12:49)

Fala zaratino ,
zbilja je impresivno za vidjeti neke stvari , pogotovo u ovakvoj proizvodnji , gdje se sve radi na licu mjesta .
Bilo je dosta posjetitelja ove teme , nadam se da su zadovoljni reportom .
Bit će još pokoja tema , isto na temelju posjećenih tvornica , ali o tom potom .
ropee
Senior Member

Tip plovila: batana + tomosaki 4,5

Prethodna

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.