dajte ljudi malo ozbiljnosti
da vanbrodski nesluša krmon - onda ne znan šta sluša-
to šta skače ka koza u zrak triba sredit ako nije u originalu riješeno malo podvezat i blokirat i bog
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
tg-boy je napisao/la:dajte ljudi malo ozbiljnosti
da vanbrodski nesluša krmon - onda ne znan šta sluša-
to šta skače ka koza u zrak triba sredit ako nije u originalu riješeno malo podvezat i blokirat i bog
teranavis je napisao/la:kapo.....to kao sto si vec cuo svaki motor koji ima opciju vožnje unatrag (bez da ga okreceš za 180stupnjeva) moza imat kukicu koja ga drzi da se nebi podizao pri šijanju .....u tvom slučaju ako to nema ....ili si kupio polovni motor di je to netko vec uspio strgat
.....ili su te obuli pri kupnji novog motora i iskoristili tvoje neiskustvo ....
ali ipak to se da i sad srediti tako da još uvjek mozeš dobit priliku za imat potpuno ispravan motor a u tvom slučaju i neprikosnoveni motor
Kapo je napisao/la:teranavis je napisao/la:kapo.....to kao sto si vec cuo svaki motor koji ima opciju vožnje unatrag (bez da ga okreceš za 180stupnjeva) moza imat kukicu koja ga drzi da se nebi podizao pri šijanju .....u tvom slučaju ako to nema ....ili si kupio polovni motor di je to netko vec uspio strgat
.....ili su te obuli pri kupnji novog motora i iskoristili tvoje neiskustvo ....
ali ipak to se da i sad srediti tako da još uvjek mozeš dobit priliku za imat potpuno ispravan motor a u tvom slučaju i neprikosnoveni motor
Motor je kupljen novi...ne vidim razloga zašto to ne bi bilo na njemu da je predviđeno i ugrađeno u originalu.Uostalom ispred mene su otvarali tvornički zapakiran paket (kod zastupnika) da bi potvrdili garanciju.Čisto sumnjam da Tohatsu prodaje i distribuira "ošuljane" motore.
Možda netko tko ima isti motor (9.8 KO)može nešto podrobnije reći/nadodati pa ćemo biti bolje informirani.
MURTERINJO je napisao/la:Ako se dobro sican znan i kako ti pali nije li bilo drin drin drin
teranavis je napisao/la:Kapo je napisao/la:teranavis je napisao/la:kapo.....to kao sto si vec cuo svaki motor koji ima opciju vožnje unatrag (bez da ga okreceš za 180stupnjeva) moza imat kukicu koja ga drzi da se nebi podizao pri šijanju .....u tvom slučaju ako to nema ....ili si kupio polovni motor di je to netko vec uspio strgat
Motor je kupljen novi...ne vidim razloga zašto to ne bi bilo na njemu da je predviđeno i ugrađeno u originalu.Uostalom ispred mene su otvarali tvornički zapakiran paket (kod zastupnika) da bi potvrdili garanciju.Čisto sumnjam da Tohatsu prodaje i distribuira "ošuljane" motore.
Možda netko tko ima isti motor (9.8 KO)može nešto podrobnije reći/nadodati pa ćemo biti bolje informirani.
ja ga imam
teranavis je napisao/la:MURTERINJO je napisao/la:Ako se dobro sican znan i kako ti pali nije li bilo drin drin drin
dobarrr ....dobarrrr
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.